31 mei 2012

Even voorstellen

Hallo en welkom! Sommige van jullie zullen mij al kennen onder de naam she.likes.cute, maar ik vond het tijd voor een frisse start met een nieuwe naam. Tante Cupcake is een blog over mijn dagelijkse leven waarin ik veel klus, maak, bak, fotografeer en tuinier.

Anderhalf jaar geleden heb ik samen met mijn lief een jaren dertig huisje gekocht aan het water. We hebben sindsdien al flink verbouwd maar er valt nog genoeg te klussen en stylen. Ook onze tuin ondergaat momenteel een verbouwing. Langzaam maar zeker maken de grindtegels en spoorbielzen plaats voor een fris groene border en kruidentuin. Zowel binnen als buiten doen we alles zoveel mogelijk zelf en ik gebruik hiervoor veel gerecyclede en handgemaakte producten. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor onze bruiloft in september. Genoeg dus om over te bloggen.

Prikbord
Prikbord van oud hout in onze keuken

2 opmerkingen:

  1. Hey wat leuk! Ben benieuwd naar al je klusbelevenissen!
    xoxox

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, zie hier het antwoord! She likes cute, ja die zocht ik! Fijn dat ik je toch weer gevonden heb, ga je meteen volgen. En dat allemaal door het behang dat ik ook heb, en dat ik zag bij bien, haha!

    BeantwoordenVerwijderen