18 januari 2013

Klaar!

Ik kan het nog amper geloven maar mijn verslagen zijn allemaal klaar! En dat vijf dagen vóór de deadline. Dat is me nog nooit gelukt. Volgende week alles inleveren en die week erop heb ik mijn examengesprek. Daarna ben ik pas echt helemaal klaar maar voor nu is dit al een heerlijk gevoel.

WIP: Granny deken

Om te ontspannen heb ik de afgelopen weken in de avonduren veel gehaakt. Blijkbaar hield ik het hoge werktempo 's avonds vast want zonder dat ik het bewust door had, had ik zomaar 120 vierkantjes klaar. Het mandje puilt uit en de gekleurde garen is op dus kan ik dit weekend beginnen met het aan elkaar haken van de granny squares. Wat een heerlijke beloning na al dat harde werken! Kan me er al helemaal op verheugen.

9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn! Gefeliciteerd meid!!! :D En ik vind je vierkantjes echt helemaal top, mooie kleurtjes! Geniet van het gevoel en een mooi weekend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig zeg!! Leuke lapjes ben je aan het haken!
  Fijn weekend!
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kleurtjes :) Ben volger geworden van je fantastische blog,

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van je! Proficiat! Enne... WAUW dat zijn dus echt heel veel vierkantjes... Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee, wat te gek! Dat is een fijn gevoel he! En wat een geweldige haak-vierkantjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk zeg! Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien. :) Dus.. ik volg je! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh, super leuk! Ik wil ook nog heel graag zo'n granny square deken maken, maar ik begin steeds maar niet.... De wol ligt iig al klaar :)

  BeantwoordenVerwijderen