24 november 2012

Onze bruiloft: de details

Gisteren was het dan zover, we konden onze trouwfoto's ophalen. Na de geweldige voorproefjes keken wij erg uit naar dit moment. En wat zijn ze mooi geworden! Helemaal in de stijl die wij graag wilde en vol gave details. Die details wil ik graag met jullie delen, omdat ik met veel plezier het internet heb afgespeurd om ze te vinden. Zo kwamen mijn schoenen uit Engeland, de uitnodiging uit Amerika en de geschenklabels uit Singapore.

Bloemen

Mijn buurvrouw verzorgde mijn kapsel en het haarstuk is met de hand gemaakt door haar. De buurvrouw van mijn ouders maakte het prachtige boeket.

Vaasjes

Verschillende kleine vaasjes die ik versierde met lintjes en masking tape diende als tafeldecoratie. Aan het einde van de dag kregen de gasten een vaasje mee met daaraan een bedanklabel die ik hier bestelde. De naamkaartjes maakte ik in de stijl van onze uitnodiging, die hij maakte.

Stippen

Het ringkussen is gemaakt door haar en paste precies bij mijn stippen schoenen. En tot slot dan nog één foto van ons. ♥ Dan weten jullie ook meteen waarom mijn bijnaam Tante Cupcake is.

Onze bruiloft

De foto's zijn gemaakt door Debora, Ikigrafie.

16 opmerkingen:

 1. WAUW! Prachtige foto's van een prachtig paar!
  (en die schoentjes.....!!!!)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat een gave foto's ♥
  prachtig stel zijn jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! En anders en origineel:)
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er fantastisch uit! Zo'n details maken het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé! Ik kom net hier voor het eerst op je blog via Bien. Maar heb jij niet een webshop gehad waar je van die grote vilten koekjes maakt of zoiets. Naar haar blog ben ik al een tijdje op zoek, maar weet de naam niet meer, alleen dat het zo'n leuke blog was. En dat er een leuke man in voorkwam, compleet met tattoo's en liefde voor oldtimers. En het laatste wat ik er van die blog gelezen heb is dat ze aan het water zijn gaan wonen. Nu ik deze foto's zie, denk ik dat jij het wel eens zou kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé! Ik kom net hier voor het eerst op je blog via Bien. Maar heb jij niet een webshop gehad waar je van die grote vilten koekjes maakt of zoiets. Naar haar blog ben ik al een tijdje op zoek, maar weet de naam niet meer, alleen dat het zo'n leuke blog was. En dat er een leuke man in voorkwam, compleet met tattoo's en liefde voor oldtimers. En het laatste wat ik er van die blog gelezen heb is dat ze aan het water zijn gaan wonen. Nu ik deze foto's zie, denk ik dat jij het wel eens zou kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen